Blir så jävla sur..

äckligt trött på falska vänner nu..

UTGÅNG BABE'S .

Hej mina fina små läsare ;) just nu sitter jag som vanligt och dunkar musik har precis gjort mig helt klart , för utgång ikväll. Det blir helsingborg stad ska vara där med madde ska bli riktigt kul att träffa denna söta underbara tjej. Så vi hänger väl lite i stan och träffar massa folk tror jag? Well , nu ska jag ta mig i kragen och städa upp lite på mitt rum. Slänger in dagensoutvits '' Eller hur det stavar bryr mig inte så mycket i heller. Nu ska jag gitta puss ;)

det var ju vi, ingen annan än oss..


lady,lady,lady nana.

Hej mina söta små läsare ;) sitter just nu och dunkar musik och snackar med Conne på msn , försöker planera hur vi ska göra idag. Idag blir det helsingborg stad och chillar där, vet inte om jag ska sova med emelie syster det är inte säkert för hon har feber vilket suger verkligen! Så vi hoppas att hon blir frisk så jag kan sova hos henne och ha riktigt kul vilket jag verkligen behöver efter allt. Men nu ska jag göra v mig & tvätta mitt löshår tvätta mitt ansikte & klippa sönder mina jeans, kommer bli sjukt fint. Sen får vi se vad som händer försöker hitta någon '' chillfest '' men verkar inte finnas någon. 
Men vi hörs senare, för nu ska jag göra det jag skulle göra & sen ska jag gå till tåget bloggar mera senare, :)



feeeeeeeeeeeeet.

Svar på tal babe's.

Okey Babe's slänger in '' svar på tal '' För är riktigt trött på vissa saker, som kommer fram här i bloggen. Att sitta och hålla på som 3 åringar är bara så omoget att hålla på som ni gör, ni gör bara bort er själva just so you know't, uuuuuch.

Asså hur moget är ni på en skala och sitta och säga '' du är en hora '' ;)?  Vet ni ens vad ordet '' hora '' betyder, det är en tjej kan vara en kille också , Som säljer sig för sex elr något annat liknade. Och vad jag vet? är jag inte en hora, som säljer sig för sex ni borde tänka på vad ni säger innan jag smäller av. Och tror ni att ni får fetaste respekten så har ni helt fel? Ni gör bara bort er och det är riktigt skämmigt faktiskt att, sitta och kalla någon ''hora'' om man inte ens något om de

Sen tänkte jag också ta upp en sak? som alla håller med på facebook, Att JAG skriver ut mina problem där? Men helt seiöst? felicias facebook - alltså min logg , skriver vad fan jag vill där, love 't or hate't så är de ju ;) Jag skriver vad jag vill, aldrig bett er älska mig , elr något sånt. Om ni tycker jag är omogen borde ni faktiskt tänka på er själva, vad ni själva är, För det ni gör är inte moget någonstans. FÖR sitta och klaga på en person som redan mår så pass dåligt, det är bara så äckligt av er att hålla på så. LÅT mig leva mitt liv som jag vill, älska eller hata det. Sluta upp förfan. 

Och sista saken är om alla falska vänner, som det finns en del av. ;) Well, som alla vet så har jag ju haft en ''bror'' som svek mig för 7 månander sen, och hans brud gör allt för sabba för mig skriver ut mig, sabbar vänskap mellan mig och kompisar, sitter och trycker ner mig och blablalba. Men nu har punkten kommit att jag ger mig inte, vill hon ha bråk ska hon lixom få de. Hon och hennes äckliga dubbelmoral till kille gick och sa till folk att jag knarkar, '' felicia knarkar '' Där gick gränsen. Att man gå så långt att göra något sånt, alla vet att jag är i mot droger det är det värsta jag vet, Har lämnat kompisar som knarkat och sånt, fått polare att sluta med skiten. Så tror dom seriöst att jag skulle kunna knarka. NEJ SKULLE INTE TRO DE. Och sen sabba den här dubbelmoralen mitt förhållande kan man säga för hon vill INTE att jag ska vara lycklig, så hon sabbade det. För hon tror att jag sabba hennes? Men inte mitt fel att hennes kille strula och pulla en annan tjej right babes? ;) 
- Men detta var allt, hoppas att folk tänker om, för innan jag smäller av.

Om man är sämre än dig, borde man skämmas.

Hej mina fina läsare, Hur e de idag? Med mig är det inte så jätte bra men jag försöker kämpa. Blev ju singel igår vilket inte är så kul visa idioter är större än dem andra något man får leva med ju. Ligger i sängen just nu ska snart gå upp min söta syster är här, så mamma kommer snart med fika så gullig. Sen ska jag göra mamma lite glad och städa mitt rum, slänga vissa saker osv. Men nu kom mamma så ska fika nu sen börjar städningen. Bjuder på en fet låt. ;) 


LÄNKBYTE PÅ G!

Tänkte göra ett länkbyte med denna fina tjej Emilia Rosberg, Tänkte berätta lite jag har känt henne i 1 år snart. Och vi har bråkat rätt mycket, men hoppas den tiden är förbi. Vi har delat tårar och skratt & minnen tsm. Och fler sånt ska det bli. Massa minnen,massa tårar, massa skratt och massa annant. Men vill att du ska veta att jag älskar dig jätte mycket och finns alltid för dig. Men läs, sprid, följ hennes fina blogg. Ni kommer inte ångra er! jag lovar. :) 
http://emiliarosberg.devote.se/ ;)


Godnatt

Nu säger jag godnatt mina fina läsare ;) , inget blev som planerat idag. Åkte iaf till östra hämtade mina grejer och det slutade med att många tårar kom från min sida & sen så skildes vi åt föralltid. Orkar inte ta vad som har hänt här, inte nu iaf. Är INTE på toppen humör är hos min syster, och pratar lite med henne är fortfarande lite ledsen. Men det går över, Ska lägga mig i sängen med min fina söta syster nu & prata lite och sånt mys. I morgon vet jag inte vad som händer, för min pojkvän har lyckats få utegångsförbud så smart, men älskar han endån hehe. Så vi hörs i morgon och sånt, så ni får sova så gott för det ska iaf jag göra . :) Bjuder på 2 söta bilder. Godnatt

Godmorgon .. elr va ?

Cao mina fina läsare.;)  Just nu ligger jag bara i sängen och segar sönder, ska snart ta mig i kragen och börja städa. 
Och det kommer ta så lång tid. Just nu sitter jag & väntar på Hanna nilsson som ska komma till mig, saknar henne hehe. 
Hur jag mår idag är väl rätt bra, tänkte slänga in '' svar på tal sen '' Så alla får reda på lite sanning bakom allt. 
Men så länge, så får ni ha det fett, för nu ska jag börja städa & vänta på Hanna. 

Vad fattas.. ?

Nu har ni chansen att berätta vad ni vill ska stå / handla i min blogg, så 
kom igen nu babe's ;)

Tack till ebba.

cao mina fina babe's Hur mår ni? hah driver. Just nu ligger jag bara i sängen och tjockar mig som jag har gjort hela kvällen typ. Och är almänt seg vill sova men kan inte, thats sucks. Sitter och snackar med chill folk @msn, facebook, Och lite sånt äter chips ska snart hämta kladdkaka *tjockis* Men vi hörs senare babe's ;)


tack ebba som gjorde min fina design & header lovei't, Så nu kör vi en helt ny start.
Nu när min blogg är sjukt fin så blir det roligare att blogga ju 



mys ,

hejhej babe's 
Just nu vet jag att min upppis suger neger, men ska bättra mig lovar,Well just nu ligger jag i sängen bredvid min pojkvän hehe, är svin varm :( Inte så mycket att skriva, men ska försöka ta lite bilder, så ni får se. 
Men han är sååååååååå envis. Ska väl vara lite social med han nu, så hörs vi i morgon puss.. 
Bjuder på en fet låt, fucking älskar den! 



Kör på en helt ny start nu.

Som ni säkert har märkt har jag inte bloggat så jätte mycket, för jag hade tänkt lägga ner denna bloggen. Men så tänkte jag på att jag orkar inte starta en helt ny blogg och sånt trams. Så kommer börja blogga på allvar nu och vara så aktiv, som möjligt lovar jag.Ska även göra om min design jätte trött på denna, så nu köööör vi va.. :)Well,  Kan ju berätta lite om min dag idag har jag varit med Hanna nilsson och jag har haft sjukt kul. Dagen började med att gå upp halv 12 för skulle möta Hanna i stan kvart över 12, så gick ner och mötte henne vid expressohaus. Sen gick vi till pappis och köpte cigg gick en jävla omväg men det får man ta ju :) Well, när vi hade köpt cigg på pappis så gick vi hem till Hanna, Så när vi är nästan vid Hanna så säger Hanna '' vi tar en genväg '' ja visst. Först fick gå igenom en hel jävla åker och sen kommer en å helt sjukt, så fick gå tillbka hela vägen och fick ta den långa vägen istället. När vi kom hem till Hanna var jag helt slut så jag la mig i Hannas säng orkade inte röra mig ingenting. Sen så skulle vi gå till Hannas farmor i regn höll på att dö, så vi cyckla sen gick allt fel hah. Men tack för en helt underbar dag Hanna,det måste verkligen göras om! Nu sitter jag bara i min systers kök och ska snart lägga mig för ska upp tidigt för att möta Hanna i stan för vi ska hem till mig och packa sen åker jag till min underbara pojkvän och sover där hela helgen, kan inte bli bättre. Så ska försöka låna hans data och blogga lite om jag får , men det tror jag. Men nu ska jag stänga av min bästavän min data, och lägga mig i soffan och kolla film tror jag , Sen ska jag nog försöka sova! Bloggar mera i morgon innan jag drar,
puss & kram felicia.

GÄSTBLOGGAR!

tjeareee! chekka in min blogg , www.partyisinourhead.blogg.se

tänkte gästblogga lite , ett inlägg nu innan ja sover , ni vet inte vem ja är men de kommer bild , men just nu sitter jag och skriver med underbara felicia och ser film, har haft en hemskt dag , men rädda min pojkvän !
kan inte skriva hur ´mer då missar ja filmen och de gillas inte alls , haha ha det!


älskar dej felicia !


RSS 2.0