gästbloggar!

hejsan!
jag heter rebecca nordberg och är bloggare.
nu har felicia fått en ny design av mig och header.
hoppas hon gillar det
och hoppas det var okej att jag skrev ett inlägg!
om ni vill ha en gratis header kolla in min blogg vet ja!

http://nordbergrebeccas.blogg.se



killar som bara lovar och lovar och håller ingenting, borde inte få existera.

Hejhej alla sötnosar ;) Hur e de idag ? Med mig är det bättre än innan sjukt äckligt förbannad bara, killar är skit thats it! Well, igår sov jag ju hos Cristian var väl helt okej. Jag var hemma runt halv 6 och slängde mig i sängen ringde pappa och planerade helgen *hihi* Ska träffa massa folk i helgen måste träffa Cornelia bland annat, saknar henne som fan. Nu sitter jag bara vid min data och ska snart släcka internet och försöka sova för Michaela knudsen kommer till mig i morgon längtar. Men jag skulle bara visa att jag levde och sånt skit, bloggar mera imorgon puss!;)





Köpingebro nästa babe

Hejhej alla sötnosar ;) Har precis gjort v mig klart och nu väntar jag bara på mamma som ska komma hem. Blev som det blev idag ju men det är väl löst nu ska snacka mer med honom när jag kommer till honom är ju inte jätte glad på honom *hihi* ;) Men det löser vi nog hoppas jag! Men jag bloggar mer i morgon när jag kommer hem ni får ha det bäst puss. 

* Lev ditt liv så lever jag mitt bitch ;) *

Vad vore jag utan dina andetag? ♥

Mariah kristina elizabeth persojevic kristiansson min älskade storasyster. 

Storasyster? Jag vet inte vad jag skulle gjort dig helt ärligt du har mitt hjärta i din hand det vet du om, jag skulle ta skott för din. Om du hade fått en pistol i huvet så hade jag tagit bort dig och satt mig där istället, att lämna dig & svika dig skulle vara som att ta självmord. Du är den finaste änglen på denna jord och det finns absolut inte någon som dig INGEN kan klå dig INGEN kan få mig att sluta ge dig all min kärlek till dig. Maria? min älskade storayster vi lever och dör tillsammans. Alla kan tycka att livet är skit ibland men med skiner alltid slolen i mitt liv. 

Ibland när jag är ledsen kan jag höra ditt vackra skatt och se dig framför mig, och då torkas alla tårar. Syster så länge du finns finns jag, för utan dig kan jag inte ens gå? Inte ett enda steg utan dig inte ett enda. Om du är nära på att dö så ska jag ge dig min sista luft till dig. Om vi lever i 100 år så vill jag leva i 99 för då slipper jag leva utan dig. 
Jag försöker förklara hur mycket jag älskar dig men jag får inte plats på pappret. Jag älskar dig högre än stjärnorna, mer än våra föräldrar älskar dig INGEN kan älska dig så mycket som jag gör. Absolut ingen. 

Jag är stolt att det är jag som delar kött och blod med dig, du är den som alltid finns vid min sida hur dum jag än är, du är den som bryr sig alltid om mig. Ditt leende på läpparna säger mer än 1000 ord. Ingen annan har din plats i mitt hjärta det lovar jag. Jag skulle kunna dö för dig för jag behöve dig, vem annars skulle finnas och trösta mig? Ingen annan betyder lika mycket som du gör och kommer aldrig göra det i heller. Du betyder mer än allt ingen annan har din plats för där har du livstid. Och om du någon dag säger att du inte orkar mera, då ska jag orka stå för oss 2 tsm. För aldrig att jag sviker dig absolut inte. 

vi bråkar ibland men jag älskar dig endån, ibland har jag svårt att visa de men du är allt i min värld. jag kommer älska dig tills dagen jag tar mitt sista andetag, för jag är född för att säga att jag älskar dig storasyster. ♥ // din lillasyster. 


sjukt jävla äckligt förbannad.

Hejhej alla söta ;) Jag är sjukt äckligt förbannad just nu! För jag skulle sitta på tåget till Cristian men ingenting blev som det skulle blir så jävla lakk när sånt här händer. Vänner som försöker förstöra? eller som var vänner. Så sjukt förbannad så min vägg får snart smaka mina slag igen asså. Men får se hur min dag blir, för jag är inte på humör. 
Men tack till anton ohlin , oliver, johan! puss.

hata inte mig för den du tror jag, utan för den jag är.

Hejhej alla söta läsare ;) Är sjukt trött så ska bara blogga snabbt sen går jag och lägger mer, har riktigt ont i mitt huve. Tänkte packa men jag orkar verkligen inte ska gå upp 9 imorgon för att hinna allt jag ska göra. Sen vid 11 ungefär tar jag tåget härifrån, sen blir det en jävla lång tågresa tror jag. Men ni får ha det så bra så länge så hörs vi imorgon bloggar så klart innan jag drar, Men nu ska jag sova så jävla skönt puss!

'' gammal cam bild '' ;)

baby jag ryser när jag hör ditt namn, det bara är så ..

Hejhej mina söta bloggläsare ;) Hur e de ikväll? Med mig är det bättre nu spydde och sånt innan inte alls tummen upp på det. Nu ligger jag i sängen och snackar med Cristian och massa mysiga låtar, Nu är helgen planerad riktigt skönt. I morgon / i dag fyller min söta ögonsten år min hund han fyller 11 år gammal nej så får vi inte säga. Så det blir och vara hemma med mami hoppas farfar kommer hit också eller så kanske jag åker till han på sjukhuset för måste se hur det är med honom efter allt. På lördag åker jag till ystad och träffar Cristian och sover över där sånt mys. *hihi*;) Ska väl försöka sova eller något, Så vi hörs i morgon elr kanske senare vem vet. Puss




So please give me a chance and I'll show you what real love is.

Hejhej alla små söta läsare ;) eller ni kanske inte är små fan vet jag hehe.. Vad gör ni en sån här dag? Själv ligger man i sängen jag har inte gått upp än jag orkar inte de så ligger här tills jag ska sova igen vilket nog blir snart. Jag  har sovit hela dagen för jag somna vid halv 7 tiden lönt att ju? nej inte precis. Ska upp och äta glass sen om jag orkar och varma en pampizza *hihi*;) Men jag bloggar mera senare skulle bara blogga lite hehe puss.

Minns mig som en krigare

hej babe's ;) haha nej driver *hihi* förlåt för jag inte bloggar fråns nu, men jag har sovit mer än halva dagen faktiskt. Så är jag är absolut inte trött nu men ska sova nu vid 5 tiden, så man kommer upp imorgon eller ja idag. Idag ska jag nog inte göra så mycket ska ta det lugnt och städa måste även hämta mina grejer i klippan. Helgen är redan planerad tror jag men det får ni läsa mer om senare sötnosar. Well tänkte slänga in en '' hiss vs dis '' och frågestund så håll ögonen öpnna *blink* Men nu ska jag se på 1-2 avsnitt av andra avenyn och nanna kudden. Slänger in en söt gammal bild ni får nya i morgon! Men sovgott för det ska jag göra puss!


hallå sverige

hej alla små söta läsare har inte varit duktig på det här det vet jag om, men det ska bli en förändring nu här på bloggen. Kommer göra den mycket bättre hoppas ni kommer följa den mera då ;) Den kommer bli jätte fin hihi 
Men nu är klockan för mycket, jag ville bara berätta att det kommer bli en stor förändring här på bloggen. 
Ska sova nu pusss!  


det finns inte ord för dig på detta språket.

Har precis vaknat upp i min sköna säng & har precis ätit en god macka. Är inte på världens bästa humör tänker på maassa skit Idag ska jag inte göra något städa klart mitt rum kanske och städa resten av lägenheten så mami blir glad hihi ;) Har inte alls mycket att skriva vlle bara visa att jag levade så. Bjuder på 2 bilder, puss.


LÄNKAR FELIX HÄGG'S VIDEO.


sur elr så?

Hej mina söta små läsare ;) Ligger i sängen med madde och har typ sjukt tråkigt, ska väl upp och göra lite käk tänkte jag. Annars händer ingenting idag ska väl bara ta det lungt orkar inte göra någonting har inte lust, att blogga ens. Så vi hörs 


sidecut ellor?


riktigt taggad ska man? ;)

förlåt för.. ehm ?

Hallå mina söta små bloggläsare Hoppas allt är bra med er? Med mig är det helt okey, livet rullar på! :D Ligger nu brevid min älskade bästavän madde paulsson, har haft en helt underbar helg med henne & vi taggar redan nästa helg. Ska snart ta och sova klockan är ju aboow 4? Ojoj måste nog ta och sova nu. Laddar upp lite bilder , så blir ni glada,/puss.

Du kan gråta mitt på gatan, men jag glömmer aldrig vad du gjort.

Godmorgon läsare ;) Har precis vaknat upp i min sköna säng, orkar inte gå upp men måste ut med min hund. I dag ska jag in till stan en runda ska träffa Anton & Johanna vid 3 ungefär så chillar vi i stan eller något. Så nu ska jag städa i mitt rum och gå in i en snabb duch sen ska jag nog bara chilla, gå ut med min hund igen. Så jag bloggar väl senare eller något. Så vi hörs senare babe's. ;) 



yeah i know you like i't baby .

Hej mina söta läsare ;) Vet att uppisen har sögit riktigt mycket nu under helgen, men ska bättra mig jag lovar. I fredags så skulle jag till helsingborg men blev ingenting med den saken utan fick stanna hemma alltid lika trevligt ju. Lördags så åkte jag in till helsingborg med en polare träffade anton, axel riktigt kul hade vi föruttom det dåliga så var det riktigt kul & riktigt chill. Sov ju också hos älskade emilia roberg som jag saknade sjukt mycket så sov över med henne, träffade hennes pappa osv alltid lika kul. Sen åkte jag hem idag var hemma vid 7 tiden kanske, skulle träffat Anton med blev inget, så får bli i morgon i stället. Så i morgon ska jag till helsingborg men på morgonen vid 10 ska jag träffa kalle en polare om jag kommer upp får vi ju hoppas! Nu ligger jag bara i sängen och hör på musik ska snart sova för rätt trött , så vi hörs i morgon. Ni får sova gott för det ska jag göra, så hörs vi i morgon babes . ;)

RSS 2.0